Prislista

Vad kostar en flyttfirma?

Först och främst så debiterar vi en timkostnad för manskap, lastbil och en milersättning. Därtill kan det tillkomma kostnader för material och ersättning för obekväm arbetstid, tunga och/eller svåra lyft. Samtliga priser är specificerade nedan i prislistan med prisexempel för några vanliga bemanningar.


Ett mindre hem kräver oftast inte mer än två man och en mindre flyttlastbil. Ett större hem kräver minst tre man och uppåt med en stor flyttlastbil. Försvårande omständigheter som trappor utan hiss, långt att gå till lastplats gör också att det krävs extra manskap. Vi hjälper självklart till och besiktar kostnadsfritt för att planera er flytt på bästa sätt.

Flyttstyrkan tillämpar rörligt pris för att kunna erbjuda en trygg, kvalitativ tjänst utan kompromisser och samtidigt tillgodose att ni som kund endast debiteras för den faktiska kostnaden för uppdraget. 

För att få extra trygghet som kund vad det gäller kostnader så rekommenderar vi att ni bokar in en kostnadsfri besiktning. Då kan vi planera och beräkna ert uppdrag i detalj och kan lämna en uppskattning med ett pristak. Vi följer Bohag 2010 som stipulerar just detta upplägg. Många lågprisfirmor lockar gärna med låga fasta priser utan besikning men kan endast göra så genom att tumma på verksamhetens kvalité, trygghet och uppdragets utförande.


Att göra delar av flytten själv kan självklart göra att kostnaden sjunker, men kolla först med oss så ni kan få bra råd hur ni ska gå till väga. Att t.ex. köpa billiga lågkvalitativa flyttkartonger istället för att hyra proffskartonger ännu billgare av oss är ett vanligt misstag. Det är också vanligt att man som kund underskattar hur omfattande en packning kan vara eller logististiken av att köra mindre mängder lösöre själv.


Har ni minsta funderingar eller frågor så tveka inte att höra av er för rådgivning och hjälp!


EXTRA LÄNK TILL PRISLISTAN

unsplash