Om
Jonas Ek, grundare och ägare av Flyttstyrkan Sverige AB

Jonas Ek, grundare och ägare


"- Att flytta är en av de viktigaste och största händelserna i en människa eller verksamhets liv. Därför är vårt uppdrag så viktigt och arbetet så givande."

Flytthjälp Stockholm!

Flyttstyrkan Sverige ABFlyttstyrkan är en flyttfirma baserad i Stockholm. Vi är en relativt ny flyttfirma som grundades 2022 men vi besitter mer än 20 års erfarenhet genom Jonas Ek som både äger och driver företaget.


Under sina år i branschen har Jonas lärt sig vikten av att sätta kunden och hantverket främst. Att leverera en tjänst som han är stolt över och få vara med och göra er som kunder lyckliga vid ett ibland stressfyllt och viktigt tillfälle är väldigt tillfredsställande. Den tillfredsställelsen gör att vi hanterar varje uppdrag med noggrannhet och ansvar.

All personal är kunnig och serviceinriktad med uppgiften att göra så att er flytt blir så smidig och trevlig som möjligt. Samtliga förare innehar, förutom relevant körkort, yrkeskompetensbevis och förarkort.


Alla våra uppdrag utförs enligt av branschen och konsumentorganisationer framtagna villkor. 


För privatpersoner tillämpar vi Bohag 2010.


För företag tillämpar vi Kontor 2003.


Givetvis följs alla lagar och regler som gäller för flyttfirmor och verksamheter i allmänhet. Nedan följer en kort förklaring av de olika delarna av verksamhetens åtagande och ansvar.

Flyttstyrkan följer alla regler och lagar, Skatteverket godkänner och betalar ut rutavdragen.

Flyttstyrkan Sverige AB är ett svenskt aktiebolag som är registrerat för F-skatt och moms. Skatteverket är även myndigheten som vi har kontakt med när rutavdraget hanteras.

Flyttstyrkan och dess kunder är försäkrade via Trygg-Hansa

Vi är försäkrade med företags-, transport- och ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa.

Flyttstyrkan har trafiktillstånd, Transportstyrelsen är det som utfärdar trafiktillståndet.

Vi har trafiktillstånd för att få utföra kommersiell godstrafik. Det är även ett krav för att relaterade försäkringar skall gälla.


HÄR KAN DU KONTROLLERA VÅRT TRAFIKTILLSTÅND


Ange vårt organisationsnummer: 559394-4761

Flyttstyrkan följer och överträffar kollektivavtalen för transportarbetare.

Vi följer och överträffar kollektivavtalen mellan fackförbund och arbetsgivarorganisationer för rättvisa och trygga villkor.

unsplash