Tjänster

BOHAGSFLYTT

Luta er tillbaka.


- Vi förstår att flytt kan vara en stressig upplevelse, men med Flyttstyrkan kan ni vara trygg.


Vi guidar er genom hela processen, från en noggrann besiktning och rådgivning till att ni sitter bekvämt i ert nya hem.


Känn er trygg med en seriös aktör som inte tummar på det som förväntas, och inte förväntas, vid en väl utförd flytt. Vi tar ansvar och levererar endast tjänster vi kan stå för och vara stolta över.


Alla uppdrag som vi utför är försäkrade med ansvars- och transportförsäkring, och självklart har vi det nödvändiga trafiktillståndet på plats. Vår tjänst följer allmänna bestämmelser för bohagsflyttning, kända som BOHAG 2010, som är fastställda efter överenskommelse mellan Svenska Åkeriföretag (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF) och Konsumentverket. Läs mer om Flyttstyrkan och hur vi arbetar.


Vi hjälper också gärna till med bland annat magasinering, packning, montering och flyttstädning, allt för att er flytt ska bli så bra och behaglig som möjligt!


Låt Flyttstyrkan ta hand om er flytt, och luta er tillbaka.

Rutavdraget ger en halvering av personalkostnaderna vid bohagsflytt!

Hämta och lämna material när det passar er.


Tillgänligt mellan kl. 05:00 - 22:00, alla dagar i veckan.


Smartphone krävs.


Vill ni att vi sköter leverans och hämtning av material så hjälper vi gärna till!

Tydlig information och personlig hjälp under hela uppdraget!

Hyr proffskartonger från oss, 15 kr/st.


Behåll i tre månader.


Bättre kvalité och billigare än att köpa egna.

Bohagsflytt, Flyttstyrkan är en flyttfirma som levererar en flytthjälp av högsta kvalité

PACKNING

Bäst förutsättning!


- För att få det absolut bästa förutsättningarna för flytten så är det en god idé att låta oss sköta så mycket som möjligt av packning och förberedelser.


Ett väl packat och förberett bohag eller kontor är en förutsättning för att flytten skall gå som planerat. Det går både snabbare att utföra flytten och det blir en särkrare hantering av er egendom.


Packningsprocessen kan vara en av de mest tidskrävande och stressiga delarna av en flytt. Det är viktigt att allt packas på ett säkert sätt för att undvika skador på dina tillhörigheter under transporten. Men med vårt erbjudande om packningshjälp behöver du inte oroa dig för detta!


Vår erfarna personal kan hjälpa er att packa era tillhörigheter på ett snabbt och effektivt sätt. Vi packar på ett organiserat sätt så det blir lätt att packa upp sedan. Alla kartonger märks med innehåll och plats för bäst placering för uppackning och för att undvika onödiga lyft.


Vi använder enbart högkvalitativa material för att skydda era föremål under flytten, och vi packar varje objekt med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.


En annan fördel med vår packningshjälp är ett utökat försäkringsskydd för era tillhörigheter under transporten. Detta ger er extra trygghet och säkerhet under hela flyttprocessen.


Det går också att få hjälp med uppackning!


Så om ni vill spara tid, minska stressen och ha extra säkerhet för dina tillhörigheter under flytten, kontakta oss på Flyttstyrkan för packningshjälp idag. Vårt mål är att göra er flytt så bekväm och enkel som möjligt.

Rutavdraget gäller även för packning av bohag!

När vi packar omfattar våra försäkringar även packningens utförande.

Vill du packa själv så hjälper vi dig med tydliga instruktioner, tips och material.

Slipp bekymmer med material till flytten och stress med packning.


Vi tar med oss material och packar allt precis innan flyttdagen!

Packning, Flyttstyrkan är en flyttfirma som levererar en packningshjälp av högsta kvalité

FÖRETAGSFLYTT

Effektiv och smidig flytt enligt plan.


- Er verksamhet behöver en välplanerad flytt så att arbetsplatsen inte stannar upp en längre tid än absolut nödvändigt. Vi hjälper till från start till mål.


Vid en kontorsflytt eller företagsflytt är det viktigt att allt går smidigt och effektivt för att minimera störningar i verksamheten. Vi på Flyttstyrkan är experter på att genomföra just sådana uppdrag.


Vi ser till att allt från mindre företag till större organisationer flyttar sin verksamhet till nya lokaler på ett tryggt och effektivt sätt. 


Vi erbjuder en professionell och personlig service med en noggrann planering och genomförande för att säkerställa att alla delar av flytten hanteras på ett korrekt sätt. Vårt team har kunskap och erfarenhet av att hantera företagsflyttar på ett effektivt sätt, så att allt går enligt plan.


För alla uppdrag så tillämpas KONTOR 2003. Det är allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier fastställda av Svenska åkeriföretag (SÅ) och Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF). Läs mer om Flyttstyrkan och hur vi arbetar.


När du väljer Flyttstyrkan för er företagsflytt kan du vara trygg i att vi levererar en högkvalitativ och professionell service från start till mål. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa till med er nästa verksamhetsflytt!

God planering och tydlig kommunikation.

Anpassade tjänster som passar era förutsättningar.

Helhetslösningar för mer avancerade uppdrag.

En kontaktperson och ansvarig under uppdraget.

Företagsflytt, Flyttstyrkan är en flyttfirma som levererar kontorsflytt av högsta kvalité

FLYTTSTÄDNING

Skinande rent.


- Det blir både bekymmersfritt och enkelt när du låter oss sköta flyttstädningen. Städgaranti för att garantera ett perfekt resultat.


När ni har lämnat ert gamla hem är det viktigt att lämna det rent och fräscht för den nya innehavaren. Det kan vara en utmanande uppgift att städa hela hemmet själv, särskilt när ni har andra saker att fokusera på under er flytt. Men med vår flyttstädningstjänst kan ni lita på att vi tar hand om det åt er.


Vi erbjuder en professionell flyttstädningstjänst som inkluderar allt från grundlig dammsugning och rengöring av ytor till städning av kök och badrum. Vi använder enbart högkvalitativa rengöringsprodukter och utrustning för att säkerställa att varje yta blir ordentligt rengjord och desinficerad.


Vår erfarna personal är välutbildad och har expertisen att rengöra även de svåråtkomliga platserna som ofta glöms bort vid en vanlig städning. Vi förstår vikten av att lämna ert gamla hem rent och fräscht för den nya innehavaren så att de kan börja sin nya livsfas i en ren och välkomnande miljö.


Så om ni vill lämna ert gamla hem i bästa möjliga skick för den nya innehavaren, kontakta oss på Flyttstyrkan för flyttstädningstjänster idag. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och ge en högkvalitativ städning som ger er en ren och fräsch start för ett nytt hem.


Rutavdraget ger en halvering av personalkostnaderna!

Med städgarantin kan ni slappna av och förvänta Er ett perfekt resultat.

Flyttstädningen utförs enligt en utförlig checklista.


Flyttstädning är en extra noggrann storstädning.

Flyttstädning, Flyttstyrkan är en flyttfirma som levererar en flyttstädning av högsta kvalité

MAGASINERING

Enkel och säker förvaring.


- När ni behöver magasinera era ägodelar kan det vara svårt att hitta ett säkert och bekvämt utrymme där ni vet att era ägodelar är i trygga händer.


Med vår magasineringstjänst på Flyttstyrkan kan ni vara säker på att era ägodelar förvaras på ett säkert sätt. Varje kunds ägodelar förvaras i trälådor på 8 m3 styck.


Så kallade höglager är utrustade med den senaste tekniken för att övervaka temperaturen och fuktigheten, vilket skapar den perfekta miljön för att förvara era ägodelar. Genom lastkajen och med hjälp av truckar minimeras tiden som krävs för att hantera era ägodelar.


Oavsett om ni behöver magasinera dina ägodelar under en kortare eller längre tid, mycket eller lite, kan ni lita på att vi tar hand om desaa på ett tryggt och bekvämt sätt.


Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och ge en säker och bekväm lösning för era lagringsbehov.


Så kontakta oss på Flyttstyrkan idag för en högkvalitativ magasineringstjänst som ni kan lita på.


Vi är stolta över att kunna erbjuda en säker och bekväm lösning för era lagringsbehov och ser fram emot att hjälpa till med era förvaringsbehov.


Ingen bindningstid.

Använd er egen hemförsäkring för en billig premie.

Uppvärmda och bevakade höglager garanterar en säker och enkel förvaring.

Magasinering, Flyttstyrkan är en flyttfirma som levererar en förvaringslösning av högsta kvalité

ÅTERVINNING

En vinst både för rum och miljö!


- Låt oss hjälpa till med er återvinning och återbruk som ibland kan tynga extra mycket!


På Flyttstyrkan värnar vi om miljön och tar ansvar för att minimera vår påverkan på den. Därför erbjuder vi också återvinningstjänster för att hjälpa er att bli av med de saker ni inte längre behöver på ett miljövänligt sätt. Vi vill även göra det bekvämt för er att bli av med föremål som inte behövs längre.


Våra återvinningstjänster är utformade för att göra det enkelt att låta oss ta hand om era oönskade saker. Oavsett om det är möbler, kläder, elektronik eller annat, kan vi ta hand om det åt er. Vi ser till att allt återvinns på ett ansvarsfullt sätt och att så mycket som möjligt av det som lämnas till oss återanvänds eller återvinns.


Genom att använda vår återvinningstjänst kan ni vara säker på att ni gör ert bidrag till att minska mängden avfall som hamnar på soptipparna och istället bidrar till en hållbar framtid för vår miljö.


Så om ni har saker som ni inte längre behöver och vill göra er flytt så miljövänlig som möjligt, kontakta oss på Flyttstyrkan för våra återvinningstjänster. Vi hjälper er att göra en skillnad för vår miljö och samtidigt göra det enklare med er flytt.


Sortering på ett effektivt och korrekt sätt.

Smidigt att passa på i samband med flytt att bli av med något.

Vi hjälper gärna till med mer avancerade återvinningsuppdrag.

Återvinning, Flyttstyrkan är en flyttfirma som levererar en återvinning med miljön i åtanke
unsplash